Претходна статија

КОМИТЕТОТ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО И БЕЗБЕДНОСТ НА ХРАНА: ОД ОВАА ГОДИНА ПОВИСОКИ СУБВЕНЦИИ

Следна статија

ИГУМЕНОТ НА МАНАСТИРОТ „СВ ЈОВАН БИГОРСКИ“, ОТЕЦ ПАРТЕНИЈ Е НОСИТЕЛ НА НАГРАДАТА „ЕВРОПСКИ ГРАЃАНИ“ ЗА 2018 Г.

Најново од Вести