Каде е Македонија според индексот на среќа?

//

Македонија е најлошо рангирана според индексот на среќа во регионот, но e најдобра според условите за водење бизнис и економските слободи.  Кога станува збор за глобалниот индекс на среќа, што го изготвил Earth Institute од 155 земји, Македонија е на 92 место, а пред неа се сите земји во регионот… (Прочитајте го целиот напис овде)Претходна статија

Василичарскиот концерт на МОБ годинава со ретро рок и поп хитови

Следна статија

Во Косово функционерите со повисоки плати, студентите со пониски стипендии

Најново од Вести