Претходна статија

ВИДЕО: КОЛКУ ЗАБАВНИ МОЖАТ ДА БИДАТ ЕДНО ДЕТЕ И ТРИ МАЛИ КУТРИЊА

Следна статија

ТЕСТ: ИЗБЕРЕТЕ СИ ПЕПЕРУТКА И ВИДЕТЕ ШТО КАЖУВА ТОА ЗА ВАС

Најново од Магазин

(Видео) Проф. Павлов: Ги повикувам на дијалог двата синода во Софија и во Скопје, БПЦ треба да заземе поактивна позиција во однос на црквата во РС Македонија

Македонската православна црква би требало да биде автономна во рамките на Константинополската патријаршија или да речеме