| |

Левица со протест против бесправно отпуштената работничка од „Веро“

Стотина граѓани се собраа пред маркетот „Веро“ во близина на Автомото сојузот на Македонија (АМСМ) и поликлиниката „Идадија“ за да изразат поддршка на бесправно отпуштената работничка за време на нејзиното боледување.

„Работници кренете глас“, „Исправете се работници“, пишува на транспарентите кои ги носат граѓаните на протестот организиран од страна на политичката партија Левица. (Прочитајте го целиот напис овде)

Слични Објави