Момче од Индија издржува струја од 11 000 волти (ВИДЕО)

16-годишно момче од Индија има невообичаена способност да издржи струја од 11 000 волти да помине низ неговото тело. „Случајно го разбрав тоа. Држев штрафцигер во мојата рака и случајно допрев до проводник но ништо лошо не се случи“, вели Дипак Џангри, ставајќи ја својата рака во кофа со вода со оголена жица и среќно насмеан. Погледнете го видеото и видете ја неговата способност:

Слични Објави