Објавен бестселерот „Снеговите на љубовта“ на Нермин Безмен

Во издание на „Бата прес“ деновиве на македонски јазик се објави историскиот роман – бестселер „Снеговите на љубовта“ од турската и американска авторка Нермин Безмен. Станува збор за вистинита љубовна приказна која се одвива непосредно пред, во текот и после Првата светска војна и Октомвриската револуција во Русија… (Прочитајте го целиот напис овде)