ОНА КОГА ЦУРАТА НЕ САКА ДА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ

//

Ја: „Здраво, може да се запознаеме?“
Она:

Претходна статија

ТРИЧКОВСКИ: УЧИТЕЛИТЕ МОЖАТ ДА ШТРАЈКУВААТ СО ГЛАД, СО НЕРАБОТА, СО САМОЗАПАЛУВАЊЕ НО НАДВОР ОД УЧИЛИШТАТА!

Следна статија

МОГЕРИНИ: ЌЕ ЗАЖАЛИМЕ ДОКОЛКУ БАЛКАНОТ НАСКОРО НЕ ВЛЕЗЕ ВО ЕУ

Најново од Истакнато

Ќорсокак

Пишува: Владимир Перев На 24 јуни 2022 година стана пресврт, револуција во менталната матрица на бугарите