Општините должат над 100 милиони евра, а долговите не можат да се наплатат

//

За период од пет години обврските кои општините ги немаат измирено кон добавувачите се зголемиле за околу 50% во споредба со 2012 година, кога тие изнесувале 55 милиони евра, покажува најновиот ревизроски извештај за обврските и финансиската нестабилност на единиците на локалната самоуправа… (Прочитајте го целиот напис овде)Претходна статија

Втора самостојна изложба на Тони Попов – „Само сенка на она што доаѓа“

Следна статија

„Фридом Хаус“: Македонија е делумно слободна земја

Најново од Вести