//

(Видео) ЦУК: Опасност од мост надвозник кај Визбегово

Центарот за управување со кризи соопшти дека можната нестабилност на мостот надвозник кај Визбегово, скопско, како и парчиња бетон што висат од него претставуваат опасност за луѓето и возилата коишто се движат по него, но уште повеќе за тие што се движат под него.

Повеќе