//

ВИДЕО: Авион лета над Скопје-Се гледа корупција!

Веќе неколку минути над Скопје лета мал авион, за кој е закачен транспарент на кој пишува „Се гледа корупција“. Засега не познато кој е авторот на овој „герила настап“ и кој го организирал. Сепак, веројатно пораката е јасна, дека во нашата држава има корупција.

Повеќе