АНДРЕЈА РИСТЕСКИ-САЛПЕ ( ВОКАЛИСТ НА „КАИН“): НИЕ СМЕ ОПШТЕСТВЕНАТА КРИТИКА И ГЛАСНОТО ЗБОРУВАЊЕ ЗА ОПШТЕСТВЕНОТО НЕЗАДОВОЛСТВО

//

Трибуна: Салпе, на 19-ти оваа сабота во МКЦ ќе го промовирате вашиот деби албум „Под ова сонце ладно е“. Што ќе слушнат

////

(Галерија/Видео) Претставата „Одисеј“ на Драмскиот театар од Пловдив ја крена велешката публика на нозе

Актерите од Драмскиот театар од Пловдив синоќа во велешкиот театар Јордан Хаџиконстантинов- Џинот ја претставија театарската претстава ,,Одисеј” по Хомер. Полната сала ги испрати на нозе и со бурни овации актерите по нивната прекрасна изведба.Велешани и гостите на градот долго време ќе ја паметат

Повеќе