//

(Видео) ЦУК: Опасност од мост надвозник кај Визбегово

Центарот за управување со кризи соопшти дека можната нестабилност на мостот надвозник кај Визбегово, скопско, како и парчиња бетон што висат од него претставуваат опасност за луѓето и возилата коишто се движат по него, но уште повеќе за тие што се движат под него.

Повеќе
  • Спомени на Крсто Петрушев (1913-2007) од Богданци, припадник на ВМРО, запишани од Владимир Перев. Утредента ме носи Ѓорѓи на чајникот – теснолинејната

    Повеќе
  • Спомени на Крсто Петрушев (1913-2007) од Богданци, припадник на ВМРО, запишани од Владимир Перев. Си најдов меѓу моите другари стабилни луѓе и

    Повеќе
  • Спомени на Крсто Петрушев (1913-2007) од Богданци, припадник на ВМРО, запишани од Владимир Перев. Вовед Како и повеќето од нас, не бев

    Повеќе