/

(Видео) Илиев: Бугарската политичка елита успеа по мирен пат и со дипломатски средства да ги добие своите барања

Младиот бугарски историчар и уредник за меѓународна политика во dividend.bg Кирил Илиев го објаснува францускиот предлог, во своето денешно гостување во бугарската телевизија СКАТ.

Повеќе