ПО ЕДНА ТИКВЕШКА РАКИЈА ЗА ЗАЕВ И КАРАКАЧАНОВ И МНОГУ ЛАДНА ВОДА ЗА НАС

///

Од денешното видео соочување во емисијата „Стадион“ на колегата Столе Наумов, меѓу премиерот Заев и „контроверзниот“, но овој пат дипломатски расположен Красимир

1 48 49 50
///

(Видео)Нешков: Ако некој посегне по правата на македонските Бугари, Бугарија нема да биде сама

„Бидете сигурни дека кога некој ќе посегне по правата на Бугарите, Бугарија нема да биде сама. Филмот од 19 година , Бугарија да се посочува како библиски непријател на Македонија е завршен одамна. Македонија сака да биде дел од семејството каде што е Бугарија.

Повеќе