ГОРЈАН ВРБАНОВ (ARENDOO): ВЛЕГУВАМЕ НА МАКЕДОНСКИОТ ПАЗАР, ЗА ДА ПОНУДИМЕ БРЗА И КОРЕКТНА ТУРИСТИЧКА УСЛУГА НА ТУРИСТИТЕ И ПРОМОЦИЈА НА МАКЕДОНСКИТЕ СМЕСТУВАЧКИ КАПАЦИТЕТИ

//

Горјан Врбанов е роден во Елхово Бугарија во 1975 г. Дипломира на Институтот по биотехнологија во Пловдив и на Универзитетот во Рединг,

Шоферишта

/

Додека печалбарев низ Обединетото кралство, чистејќи градежен шут, од градежните објекти, освен канцерогената прашина во мојот џигер, собрав еден куп интересни истории.

Повеќе
/

(Видео) Билбиловски: Бугарите мора да бидат запишани во Уставот на РС Македонија за да ја заштитат бугарската кауза во земјата

Како човек роден и израснат во РС Македонија, одлучува дека е Бугарин и покрај антибугарската пропаганда уште од детството?Каков е односот на властите во РС Македонија кон луѓето кои се самоопределуваат како Бугари? Има ли промена од минатото – во Југославија, кога таквите луѓе

Повеќе