За грешните историски митови во РС Македонија и формирањето на Заедница за безбедност на Балканот

//

Пишува: Доц. д-р Иван Динев Иванов/  University of Cincinnati Следејки ја последната неуспешна рунда преговори во мешовитата интердициплинарна комисија за историски и

1 54 55 56
/

(Видео) Илиев: Бугарската политичка елита успеа по мирен пат и со дипломатски средства да ги добие своите барања

Младиот бугарски историчар и уредник за меѓународна политика во dividend.bg Кирил Илиев го објаснува францускиот предлог, во своето денешно гостување во бугарската телевизија СКАТ.

Повеќе