| |

ПО ДОРИЈАН БАХАМИТЕ ПОД ЗАКАНА И ОД УМБЕРТО!

Во следните неколку денови тропски циклон ќе помине над северозападниот дел на Бахамите донесувајќи ново невреме проследено со обилни врнежи и засилен ветер. Се стравува дека островот, што сѐ уште ги чувствува последиците од ураганот Доријан ќе се соочи и со тропската бура, Умберто.Слични Објави