Поскапува регистрацијата за постарите автомобили?

//

Возилата што повеќе загадуваат и се постари да плаќаат повисока цена за регистрација. Ова е една од мерките кои се разгледуваат за намалување на аерозагадувањето. Министерството за економија засега не открива детали. На прашањето на Алфа што се предвидуваат измените на законот за возила кои веќе се подготвуваат добивме штур одговор. (Прочитајте го целиот напис овде)Претходна статија

Нов текст на Предлог-законот за приватните агенции за вработување

Следна статија

Штипјанец починал во подрумот на пријателот

Најново од Вести