Прекрасна куќа на дрво (ГАЛЕРИЈА)

/

Овие куќи се посебна атракција за децата но сепак освен како детско место за исполнување на една прекрасна младешка фантазија тие исто така можат да се користат и за рекреација, работа а некои дури и за живеење.

Се разбира, не на секое дрво може да се изгради таква конструкција. Дрвото мора да биде многу силно – не треба да има гнили и суви гранки. Некои од најсоодветните дрвја се бука, ела, даб или јавор.

Куќите на дрво сепак не се она што беа некогаш. Денес тие можат да ја создадат удобноста и атмосферата што ја наоѓаме дома.Типичен пример за ова е куќата која се издига во шумите на Франција. Оваа куќичка зрачи со стил, хармонија и прекрасна атмосфера.

Погледнете ја галеријата:

Претходна статија

Најдобро облечените ѕвезди на Греми 2018-та

Следна статија

Зошто е тешко да го напуштите насилникот?

Најново од Магазин