Претставен првиот телевизор кој може да се собере во ролна

До сега имавме само можност да видиме само водоотпорни и флексибилни телевизори, но прашањето што се поставува е што што ќе ние е ТВ кое може да се свитка во ролна. Има повеќе одговори. Прво и основно, LG се погрижил телевизорот да биде заштитен кога не се користи. Кога овој телевизор е во своето куќиште тој е потполно безбеден и заштитен од сите влијанија, па затоа е одличен за луѓе кои имаат палави деца или домашни миленици кои би можеле случајно да го оштетат.  (Прочитајте го целиот напис овде)Слични Објави