|

Пунктовите за вакцинација ќе работат и утре

Министерството за здравство инфомира дека пунктовите за вакцинација во сите здравствени установи низ државата ќе работат во текот на утрешниот ден.

Како што велат од Министерството, граѓаните кои сакаат да се вакцинираат утре ќе може да го направат тоа како и секој друг работен ден.

Извор: zoom.mk

Слични Објави