РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ КРУГ СЕЛЕКТИРАЊЕ 2018 – ЗА СПОРТСКА АКАДЕМИЈА ЗА УЦЕБНА ГОДИНА 2018/2019

//
Претходна статија

РЕНОВИРАНА И КОМПЛЕТНО ОПРЕМЕНА АМБУЛАНТА ВО С.УРВИЧ ВО ОПШТИНА БОГОВИЊЕ

Следна статија

ЗАЕВ И МИЦКОСКИ ЌЕ СИ ГИ „МЕРАТ“ НА НЕКОЈА ОД НАЦИОНАЛНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ

Најново од Истакнато

Невладини организации на македонски Бугари од РС Македонија со осуда за срамниот говор на омраза кон Бугарите и Бугарија на фудбалскиот натпревар меѓу РС Македонија и Бугарија во Скопје

Претставници на 10 граѓански здруженија на граѓани на РС Македонија, со бугарска национална самосвест, испратија писмо