|

Се изврте цистерна на автопатот Градско-Велес, сообраќајот се одвива по стариот пат

Сообраќајот на автопатот Градско-Велес кај „Дади Петрол“ е во прекин поради случена сообраќајна незгода во која се извртела цистерна, известија од ЦУК.

„Од АМСМ известуваат дека од 16:00 часот на автопатот Градско-Велес кај „Дади Петрол“, поради случена сообраќајна незгода во која се извртела цистерна, сообраќајот ќе се одвива по стариот пат“, соопшти Центарот за управување со кризи.

Слични Објави