СИТЕ МЕЃУСЕБНИ ДУЕЛИ МЕЃУ МАКЕДОНИЈА И ГЕРМАНИЈА

//

Тешко е да се игра ракомет против Германците. Некој ќе каже поради наклонетост на судиите, но не може да се игнорира фактот дека се меѓу водечките ракометни земји во светот, против која немаме ниту една победа… (Прочитајте го целиот напис овде)Претходна статија

Само ДУИ на собирот за Скендербег, другите партии го изигнорираа Ахмети

Следна статија

И пратеникот Крсто Мукоски останува во притвор

Најново од Вести