Скопјанец добитник на Супер милионер џек пот

Видеолотарија Касинос Австрија со радост соопштува дека e освоена уште една од најпопуларните и најпосакуваните добивки во Македонија – СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ.

Најновиот среќник е од Скопје и на 11 август, а неколку минути по 13 часот стана сопственик на неверојатни 8.838.489 денари. Тој не сакаше да се експонира и реши да остане анонимен, но затоа ја споделуваме неговата радост, како ново продолжение на среќната приказна, наречена СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ.

Може да го добие секој што се забавува и игра на видеолотариските терминали, насекаде низ земјава, а потенцијалната добивка се движи од 8.000.000 до 12.000.000 денари.Извор: zoom.mk

Претходна статија

(Видео) Преку ARENDOO до Сончев Брег- мирно море и проѕирно чиста вода!

Следна статија

(ВИДЕО) Преку ARENDOO до Варна и плажите наградени со „Сино знаме“ – симбол на чиста и еколошка средина

Најново од Магазин