|

Сообраќајка на патот Струмица-Валандово, сообраќајот во прекин

Попладнево на патот Струмица-Валандово се случила сообраќајна несреќа.

АМСМ информира дека од тие причини, на тој патен правец има прекин на сообраќајот.

„Од 19:30 часот во прекин е сообраќајот на патот Струмица-Валандово, поради случена сообраќајна незгода, кај м.в.Македонска куќа“, соопшти АМСМ.

Слични Објави