|

Сообраќајна несреќа кај Групчин, автопатот Скопје-Тетово е затворен за сообраќај

АМСМ информира дека од 19:45 часот Автопат Скопје – Тетово, кај Групчин, е затворен.

Според информациите, затворањето е поради сообраќајна незгода.

Сообраќајот се пренасочува по стариот пат.Слични Објави