|

Состанок на Регулаторна, од утре нов ценовник за горивата

Регулаторната комисија за енергетика денеска треба да го објави новиот ценовник за нафтените деривати што ќе биде во сила сѐ до следниот понеделник.

Минатата недела со одлука на Регулаторна бензините Супер-95 и Супер – 98 не се променија, а дизел горивото поевтине за 1,50 денари.

Извор: zoom.mkСлични Објави