Светот денес: 10 провокативни илустрации кои ја откриваат горчливата вистина

Забава Магазин

Дали знаете точно како изгледа светот денес? Во што сме се претвориле? Ајде да ја подигнеме завесата и да ја погледнеме реалноста во очи – денес светот е мрачен, подол и злобен, и промената зависи само од нас.

This slideshow requires JavaScript.