ТЕОФАН ЈА ПОБЕДИ БОЛЕСТА, УШТЕ ЕДНО ДЕТЕНЦЕ СРЕЌНО СИ ЗАМИНА ДОМА (ВИДЕО)

Уште едно детенце излекувано од малигна болест на Клиниката за детски болести, напиша на Фејсбук актуелниот министер за здравство, Венко Филипче.

-Најголемиот смешко Теофан ја победи болеста и вчера си замина дома. Тој повторно ќе има среќно детство и ќе се дружи со другарчињата. Му посакувам секогаш да биде насмеан и силен како и досега. Браво за целиот тим на установата!- напиша министерот на здравство Венко Филипче.