ТЕСТ: ИЗБЕРЕТЕ СЛИКА И ПРОЧИТАЈТЕ КАКВА Е ВАШАТА ЕНЕРГИЈА

Секој човек има одредено ниво на енергија. Тоа е внатрешниот ритам, кој ја одредува силата на вашиот организам. Неслучајно понекогаш кога се наоѓаме во близина до некој со силна енергија, и ние се менуваме. Ова се должи на фактот дека силното биополе почнува да го турка слабото што го тера човекот да чувствува непријатност. Ви препорачуваме да направите еден лесен тест, кој ќе ја одреди силата на вашата енергија.
Само изберете една од фотографиите и видете што открива таа:

Ако сте ја избрале сликата под број 1 значи дека имате навистина моќна енергија! Вие не само што може да сметате на вашата внатрешна сила, но можете и да ја споделите целосно со своите најблиски. Во непосредна близина на вас, тие се чувствуваат безбедно и сигурно. Вие всушност ги заштитувате со вашето енергетско поле!

Ако сте ја избрале сликата под број 2, тогаш вашето енергетско поле може да биде доста променливо, исто како и вашето расположение. Кога сте тажни, вашата енергија е на најниско ниво, а кога доживувате воодушевување и вашата енергетска област почнува да расте.

Ако сте ја избрале сликата под број 3, тогаш вашата енергија е целосно соодветна за вашиот карактер. Таа ве балансира и ви носи хармонија. Луѓето покрај вас се чувствуваат комотни и сигурни, бидејќи вашето енергетско поле емитува ноти  на медитација. Дефинитивно може да се каже дека имате силна енергија!

Ако ја избравте сликата со број 4 тогаш работите се малку збунувачки. Работата е во тоа што  енергијата ви е силна, но вие не се чувствувате подготвени за неа. Вие не сакате да доживувате таква внатрешна сила што укажува на енергична и весела определба, а вие преферирате спокојството и тишината. Но, не грижете се! Сигурно ќе научите како да ги црпите од својата внатрешна сила овие емоции и расположенија кои ви се потребни!

Ако ја одберете сликата под број 5, вашата енергија е со просечна моќ. Всушност, понекогаш тоа е дури и подобро од силната. Вие чувствувате животен баланс, што е неверојатно инспиративно за вас и вашите најблиски.

Ако сте ја избрале сликата под број 6 … совршено би ви се одразила медитацијата! Кој знае, можеби по време ќе ја откриете и вашата енергија.Слични Објави