ТЕСТ: ОДБЕРЕТЕ ЕДЕН ОД СИМБОЛИТЕ НА СЛИКАТА И РАЗБЕРЕТЕ ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ ЗА ДА ДОНЕСЕТЕ ПОЗИТИВНА ПРОМЕНА ВО ВАШИОТ ЖИВОТ

/

Погледнете ги симболите. Не брзајте. Кој од симболите на сликата го привлекува вашето внимание? Дали го пронајдовте вашиот симбол? Сега разберете каква порака ќе ви донесе истиот…

1. ЅВЕЗДА– Време е за акција. Престанете да го одложувате она што долго време сакате да го направите. Фокусирајте се на вашите желби. Моментот е дојден. Со доверба и решителност, ќе ја постигнете вашата цел.

2. EНЕРГИЈА – Вашиот живот се менува, макар и да не го чувствувате тоа. И промената е за добро. Сфатете ја таа промена и ја прифатете ја. Затворете ја страницата од минатото, што најмногу ве измачува. Ве очекувате нешто прекрасно.

3. ТРОЈСТВО – Некој се обидува да влијае врз вашите одлуки. Се обидува да ве турне во одредена насока, која според него е најдобра за вас. Но, дали е тоа навистина точно? Не брзајте да ги следите овие совети. Слушајте го вашето срце. Таму се наоѓа одговорот што го барате.4. ТРКАЛО – Живеете почитувајќи ги другите повеќе од самите вас. Дојде денот, кога треба да го запрете ова. Дојде време да се поставите прво место. Не плашете се дека тоа ќе го предизвика гневот на другите. Оние кои ве сакаат ќе ве поддржат. А останатите не се важни.

5. OM – Време е за промена и да престанете да размислувате за она што го сакате. Бидете благодарни за работите што ги имате. Бидете благодарни за животот што го имате. И правете го тоа секој ден. Затоа што имате многу. Многу повеќе отколку што сфаќате.

Претходна статија

ОЛАВ ТОН- МИЛИЈАРДЕРОТ ШТО САМ СИ ГИ КРПИ ЧОРАПИТЕ

Следна статија

ДОМАШНА КРЕМА ЗА ДЕПИЛИРАЊЕ СО ПАСТА ЗА ЗАБИ

Најново од Магазин