Трамп до Ким Јонг Ун: Моето копче за нуклеарно оружје е поголемо и помоќно

„Лидерот на Северна Кореја Ким Јонг Ун соопшти дека копчето за нуклеарно оружје е на неговата маса во секое време. Дали некој од сиромашниот и изгладнет режим, го информирал дека и јас имам копче за нуклеарно оружје, многу поголемо и помоќно од неговото, а и моето копче работи“ напиша Трамп…(Прочитајте го целиот напис овде)