Трамп: Книгата „Оган и гнев“ е полна со лаги, лажни претставувања и извори кои не постојат

Книгата „Оган и гнев“ на новинарот Мајкл Волф, која што денеска треба да биде објавена, веќе предизвика потрес во Вашинготн, поради што претседателот Доналд Трамп ги прекина односите со неговиот поранешен политилчки советник Стив Бенон… (Прочитајте го целиот напис овде)