Трамп во првата порака на Твитер годинава со критика до Пакистан

Американскиот претседател Доналд Трамп во неговата прва порака на Твитер во 2018 година жестоко го критикуваше Пакистан, обвинувајќи го дека ги штити терористите… (Прочитајте го целиот напис овде)