Трендовски начини на носење на капи оваа сезона

/

Додаток без кој не можеме, но тоа не се часовници, накит, чанти. Тоа се капи. Без овој функционален моден додаток не можеме да ги замислиме студените денови, особено ако тие се снежни. Нивната  улога е заштита на главата, но може да биде и одличен детаљ во вашиот целокупен изглед… (Прочитајте го целиот напис овде)Следна статија

Палачинки на дански начин

Најново од Магазин