УНИКАТНАТА УБАВИНА НА ЗАЉУБУВАЊЕТО (ГАЛЕРИЈА)

/

Љубовта не тера да го гледаме светот во најубави бои. Таа ни дава огромна сила така што се чувствуваме како да не постои нешто што не би можеле да го направиме. Овие илустрации го покажуваат токму тоа, убавината на љубовта која ги има секоја двојка. Погледнете ја галеријата:

This slideshow requires JavaScript.Претходна статија

НЕСТАНДАРДНИ САКСИИ ЗА ЦВЕЌИЊА

Следна статија

ОЛАВ ТОН- МИЛИЈАРДЕРОТ ШТО САМ СИ ГИ КРПИ ЧОРАПИТЕ

Најново од Љубовни приказни