|

Утре и задутре без струја повеќе делови на Скопје

Од ЕВН Македонија АД информира дека утре ( четврток ), без електрична енергија ќе останат:

Во периодот од 11:30 до 14:30 часот, корисниците од дел ул.14 и ул.16 во село Сопиште ( општина Сопиште);

Во периодот од 09:00 до 14:30 часот, корисниците на дел од ул. 1613 зградите со бр. 22, 24, 26 и 28 ( опш. Аеродром ),

Во периодот од 10:00 до 12:00 часот, корисниците на дел од с. Држилово, с. Говрлево,: Ловиште Јасен, Сателитски центар Нова Брезница, с. Елово, Црн врв, Осинчани, Патишка река, Каменоломи накај Говрелево, Маркова Сушица, Сопиште, Соње, Чифлик, Ракотинци, Добри Дол, с. Јаболци, и сите стопански и нестопански објекти кои се наоѓаат во наведените реони ( општина Сопиште, Студеничани );

Во периодот од 08:30 до 10:30 часот, корисниците на дел ул. Наум Охридски ( општина Центар );

Во периодот од 09:00 до 13:00 часот, корисниците на дел од ул.1 село Сопиште ( општина Сопиште );

Во периодот од 10:30 до 12:30 часот, корисниците на дел од село Сопиште ул.24 ( општина Сопиште );

Во периодот од 08:00 до 15:30 часот, корисниците на дел од населба Бутел , Ул. Бутелска, крак 3, 5 и 7 ( општина Бутел );

Во периодот од 09:00 до 12:00 часот, корисниците на дел од с. Зелениково (во близина на Млекара Зелениково), ( општина Зелениково );

Во петок без електрична енергија ќе останат:

Во периодот од 09:00 до 14:00 часот, корисниците на дел ул. Владимир Полежиновски, дел од ул. Ф. Рузвелт и дел од ул. Дрезденска( општина Центар );

Во периодот од 11:00 до 15:00 часот, корисниците на дел од нас. Орешани на излезот кон Зелениково ( општина Зелениково );

Во периодот од 11:00 до 12:30 часот, корисниците на дел од ул. Ѓорѓи Димитров, ул. 14 Декември

бр.1 и 3, ул. Франк Харткорт Манинг и ОУ „Круме Кепески“ ( општина Кисела Вода );

Извор: temite.mkСлични Објави