Ван Перси го раскинува договорот со Фенер, познат и следниот потег?

Холанѓанецот Робин Ван Перси ќе го раскине договорот со турски Фенербахче. Иако искусниот Холанѓанец има уште шест месеци од договорот со турскиот гигант изгледа дека истиот ќе биде раскинат пред време… (Прочитајте го целиот напис овде)