ВИЦ НА ДЕНОТ

/

Напуштениот маж на состанок со потенцијалната нова девојка:
– Ова ми е прв состанок откако ме напушти мојата поранешна сопруга…
Девојката:
Кога те напушти?
Мажот:
Сабајлево…Претходна статија

ЗА ДА УСПЕЕТЕ ВО ЖИВОТОТ ТРЕБА ДА…

Следна статија

ВАФЛИ

Најново од Магазин