(ВИДЕО/ФОТО) „СИНОТ КОСТАДИН“ ПО СТАПКИТЕ НА „БОГОТ ГРУ“

///

Портпаролите на ВМРО-ДПМНЕ и на СДСМ, Наум Стоилковски и Костадин Костадинов, си приредија мала „пецка“ преку социјалната мрежа facebook, а повод за „другарското мавање преку тастатура“ стана фотографијата на Костадинов со скап мотор, кој накрајот од денот испадна дека не е негов. Најверојатно истиот е позајмен.

На македонските политичари изгледа им е навика да уживаат со работи кои не се нивни и се позајмени.Да се потсетиме на прилогот посветен на спортистот Груевски… „Точакот е позајмен за овој месец два…“, рече тогаш поранешниот премиер на Република Македонија.

Претходна статија

ЖАЛНА ВЕСТ: ПОЧИНА МАЛИОТ ИЛЧЕ ОД ОХРИД

Следна статија

ВАЖНО: ЈСП СО ПРОМЕНИ ВО ВОЗНИОТ РЕД

Најново од #БолиНаМајка