| | |

(Видео) Маестро Христов: Во политиката не треба да има политички импотентни луѓе, бидејќи тие не вршат работа

Правнукот на најмалиот брат на Гоце Делчев, маестро Христо Христов, беше гостин во специјалното издание на подкастот „Коридор 8“ посветено на 150-тата годишнина од раѓањето на Гоце Делчев.

Погледнете го разговорот во видеото што следи:

Слични Објави