ВИДЕО: Новогодишно обраќање на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ г-нот Христијан Мицкоски

Дозволете на секој од Вас, да му посакам лична среќа и пред се добро здравје. Сакајте ги
блиските, нека Новата Година донесе исполнување на вашите планови на личен и професионален
план, но пред се љубов, разбирање и напредок во семејството.
Нека Ви е среќна и успешна Новата 2018та година, вели во своето обраќање новиот лидер на ВМРО-ДПМНЕ.