|

Завршија гужвите на ГП „Богородица“

По големите гужви вчера, во моментов на граничниот премин „Богородица“ речиси и да нема застој.

Според информациите, се чека од пет до десет минути.

И на останатите гранични премини од македонска страна нема подолги задржувања за влез и излез од државата.

Слични Објави