| |

ЗДРАВСТВЕН ДОМ СКОПЈЕ: ВАКЦИНИРАЊЕ НА ДЕЦАТА СЕКОЈ ДЕН ОД 12 ДО 18 ЧАСОТ

Здравствениот дом Скопје на својот профил на „Фејсбук“ објави дека поради состојбата со коронавирусот, вакциналните пунктови во сите поликлиники работат секој ден од 12 до 18 часот.

„Драги наши родители и најмали корисници на здравствени услуги. Ве информираме дека поради актуелната состојба со коронавирусот, вакциналните пунктови во сите наши поликлиники работат од 12 ч до 18 часот. Вакцинацијата се одвива непречено според календарот за имунизација. Ви благодариме на разбирањето и чувајте се“, се наведува во соопштението објавено на социјалните мрежи.

Слични Објави