Знаци кои покажуваат дека не му се допаѓате

Главата на жената е полна со секакви мисли. Жените можат да постават 100 прашања за една минута. Особено ако се заинтересирани за некој човек, тие прашања растат… „Што да направам за да го освојам“, Дали му се допаѓам?“ се едни од најчестите прашања што си ги поставуваат жените …

Како можете да разберете дека човекот не ве сака? Погледнете ги знаците:

1. Растојание
Ако човекот држи дистанца можете да бидете сигурни дека не му се допаѓате. Ова дефинитивно значи дека тој не сака да бидете блиску еден до друг. Инаку, не постои никаква сила во светот што може го спречи да биде во близина на вас.

2. Не се интересира за вашиот живот
Работите што ги правите не му се интересни и никогаш не ви поставува прашања за вашиот личен живот и вашето хоби на пример. Ова јасно ви покажува дека не сте особено интригантна за него.

3. Гледа во други жени
Неговиот интерес за внимание кон друга жена ви покажува дека не сте негов тип, и подобро е да се повлечете, за да не страдате на крајот.

4. Тој не ве гледа кога зборувате
Неговиот визуелен контакт со вас не е долг. Ова повторно ви кажува дека не му е интересно со вас. Во овој случај, најдоброто нешто што можете да направите е да го промените пристапот или само да се откажете и да продолжите понатаму. Кога некој ќе ве сака, неговиот изглед веднаш ќе ви го покаже тоа. Тој ќе ве гледа, ќе го следи секое ваше  движење и долго ќе ве гледа во очите.

5. Ве бара со одредена цел
Тој ве бара кога има да реши одреден проблем во работата или нешто што е поврзано само со него. Тој никогаш не ве повикува само за да ве види или чуе.

Слични Објави