Знаци кои покажуваат дека ТОЈ нема да биде добар сопруг

/

Факт е дека многу мажи кои се одлични како дечковци навистина не би биле добри сопрузи. Проблемот со многу жени е дека тие често не сфаќаат дека излегуваат со таков човек се додека не се венчаат со него.

Погледнете ги знаците кои покажуваат дека вашиот дечко  веројатно нема да биде добар сопруг:

1. Тој е „мамино синче“
Всушност, многу од овие мажи тешко можат да бидат и добри дечковци. Вистината е дека мажот кој е толку близу до неговата мајка не бара жена. Тој си бара нова „мајка“, и тешко дека некогаш ќе бидете негов главен приоритет, дури и ако се омажите за него.

2. Има мислење дека жената е сопственост на сопругот
Ова е јасен знак дека сè уште се гледа како додворувач, и кога ќе стави прстен на раката, тој ќе почне да ве злоупотребува. Не се мажете за лице што ве гледа како сопствен предмет.3. Имате различни цели во животот
Различните цели во бракот значи дека често ќе има „војна“ и најверојатно бракот нема долго да трае.

4. Вие се плашите да му кажете лоши вести или да плачете на неговото рамо
Кога сте дечко и девојка, ги покажувате само вашите позитивни случувања без да обрнете особено внимание на проблемите. Сепак, ова не важи кога сте маж и жена. Ако тој се вознемирува повеќе од вас и се „блокира“ секој пат кога нешто лошо ќе се случува, тоа значи дека вие ќе морате да се справите со сите тешкотии и проблеми.

Претходна статија

Невообичаено: Фотографии што ги провоцираат сетилата

Следна статија

Лазања со пилешко месо

Најново од Љубовни приказни