|

(ВИДЕО) ШТИПЈАНКА ОСТАНА БЕЗ ЛЕБ ПОРАДИ БИРОКРАТСКА ГРЕШКА

Контејнерите се трпезата за Мирветка Мемедова од Штип. Откако ја изгуби социјалната помош, поради како што тврди наводен долг кон УЈП од 4000 денари…

Извор: ТВ Стар

Слични Објави