/

(Видео) Со прекрасно оро воодушевуваат матурантите од средното училиште „Константин Преславски“ од Варна

Погледнете како матурантите од средното училиште за хуманитарни науки и уметност „Константин Преславски“ град Варна, го прославуваат завршувањето на своето средно образование:

Повеќе

(Видео) Проф. д-р. Иван Д. Иванов во дуел со проф. д-р Тодор Чепреганов: Основачот на ВМОРО Иван Хаџи Николов му рекол на Васил К’нчов дека се надценува бидејќи Македонија одамна е бугарска

Професорите Иван Д. Иванов од Универзитетот во Синцинати и Тодор Чепреганов од

Generated by Feedzy