1 МАЈ, НЕРАБОТЕН ДЕН ЗА СИТЕ ГРАЃАНИ

//

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ, 1 Мај 2020 година (петок), Денот на трудот е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Министерството за труд и социјална политика на сите граѓани во Република Северна Македонија им го честита Денот на трудот.Претходна статија

ЗЛАТКО ОРИЃАНСКИ ТВРДИ ДЕКА 95 ПОСТО ОД МАКЕДОНЦИТЕ СЕ ГЛУПИ- ГЕРОСКИ РЕАГИРАШЕ

Следна статија

ПОЛИЦИЈАТА ПРИВЕЛА 76 ЛИЦА КОИ ГО ПРЕКРШИЛЕ ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС

Најново од Вести